Alla inlägg den 8 januari 2010

Av anette wallin - 8 januari 2010 19:31

Lövbiff å pommesfrittes! vitlökssmör å cocacola! så ser våra fredags middagar ut om det inte händer ngt speciellt! vilket det inte gjorde i dag...

Vi skulle ju åka till stugan iofs men sambo säger att det är för kallt å att han inte vill åka... jag har inga problem med att åka själv men nu har han ju rätt det är faktiskt jävligt kallt så varför ligga på soffan i stugan för när man kan vara hemma o göra nytta???

jag MÅSTE göra mina dockor!!!!!!!!!

detta är faktiskt sista chansen, nästa helg ska vi ju till Bullmark! Doran å jag..


I dag hade jag fullbokat.... men det gick över.

Jobbade ju bara till 13 och efter första klippningen var avklarad så var nästa en klipp o sling avbokad....en klippning senare va´r det dax för hemgång!.... inga större bedrifter i dag alltså, men han i alla fall få mej ett snack med min kära stagepartner! jag längtar efter henne... det var länge sedan vi sågs och länge sedan vi hördes.... men nu blir det ju lite bättre framöver!


eftre jobb begav jag mej ner till mormor en snabbis sedan hem och fortsatte  i telefonen med stagepartner... sedan lite mellis(läs till junior och lunch för mej)

efter det lite koll på dvd filmen som innehåller de klippningar o färgningar som skall göras på dockorna.....

hinner se alla fyra klipp i alla fall, färgningarna är lätta att förstå på diagrammet och mkt användbara!


i morgon ska jag somsagt TA mej tid att göra dom!


lagar middag och tittar klart på filmen.

lite bloggande nu innan det är premiär på Lets dance! kan ju bli nya fredags nöjet i vår så det är lika bra att vara med o kolla från början!


undrar just om man ska ta sej en kaffe o några praliner..... eller kanske lite cheeze ballz o dricka??? lägga sej under fleece filten med två varma o goa vinthundar......? hmmm ...... låter ju perfekt!     Tingeling!




Ovido - Quiz & Flashcards